PROeconomica - Joc online din care poti retrage bani reali 2011

Despre acest joc PROeconomica, nu va pot spune prea multe pentru ca este la inceput, acum e febra cea mare. Sincer azi, 10 aug 2011, cand mi-am facut cont erau aproximativ 200 oameni inscrisi, iar in timp ce scriu postarea numarul inscrisilor a ajuns undeva la cca. 420 de jucatori (s-a dublat numarul lor in cam 10 ore).

Partea buna a acestui joc, este ca la inscriere trebuie sa scrii tara,regiunea si localitatea (pe langa nume,prenume,e-mail,etc) . Ei iti creeaza automat localitatea in care esti, si din ce am vazut in introducere, o vei putea creea la fel ca in realitate sau sa o dezvolti cum ai vrea tu, sa devii patron si faci afaceri in localitatea ta VIRTUALA. Deocamdata jocul este in versiunea beta, asta inseamna ca este in teste si functioneaza doar o parte din joc.( Nu e o problema pentru ca si ANNO1777 tot in versiune beta era ,cand am scos ceva bani, asa ca nu va temeti).

Ce pot spune eu despre joc: cred ca poate devenii cunoscut , are potential, dar trebuie sa ajunga sa ne confere incredere, dovezi de plata, etc. O sa jucam si o sa vedem. (daca o sa reusesc sa retrag ceva numerar, o sa revin cu dovezi de plata, pentru voi).

Parerea mea, si sfat pt voi: Inscrieti-va si strangeti bani virtuali de acum,pentru ca la 1 septembrie se dau drumul mai multor module :cum ar fi harta, localitatea ta, biroul tau, etc.



Link de inscriere : PROeconomica


Iar aici aveti cateva cuvinte de prezentare din interiorul jocului:

In PROeconomica, va asteapta o lume virtuala special creata, in care tara si localitatea dumneavoastra arata exact ca in realitate. Pentru a lansa o afacere si a fi în topul milionarilor aveti nevoie de bani, iar pentru a-i obtine trebuie sa munciti din greu. (asta o sa gasiti scris in Intro-ul acestui joc,dupa ce va faceti cont)


Cu ProEconomica aveţi posibilitatea să câştigaţi bani reali prin intermediul a diverse aplicaţii, misiuni, concursuri. Invitând prietenii (utilizând aplicaţia INVITĂ) puteţi câştiga bani inclusiv de la fiecare jucător invitat de către aceştia. Cu banii reali puteţi cumpăra GOLD sau îi puteţi extrage în numerar. (asta este penultima pagina al aceluasi Intro, de dupa crearea contului)


Aceasta imagine este din viitorul modul a localitatii cred, in joc deocamadata nu exista asa ceva, doar aceasta imagine.Convingeti-va singuri !


Un comentariu:

  1. Cel mai bun site de făcut bani online http://proeconomica.com/referrer/ceban Mai multă informație pe site-ul http://wiki.proeconomica.com/index.php?title=Pagina_principala ÎNREGISTRAZĂTE ȘI FĂ BANI ONLINE FĂRĂ INVESTIȚII ofer ajutor pentru dezvoltare mai rapidă

    RăspundețiȘtergere